március 13

Ütős a PlayStation Plus kínálata

PlayStation Plus

A PlayStation Plus az, amivel a következő szintre emelheted konzolos játékélményedet egy egyszerű és költséghatékony előfizetés formájában, mely minden PlayStation 4 felhasználó számára elérhető. Online játéklehetőségek tárháza nyílik meg előtted, ha előfizetsz a PlayStation Plus-ra.

Erre nálunk van lehetőséged havi, negyedéves és éves szinten is, tehát kiválaszthatod azt a formát, mely számodra legjobban megfelel. Ha csak 3 hónapra lesz időd játékokkal játszani, akkor vedd meg 3 hónapra! Egész évben ki szeretnéd élvezni az online játékok nyújtotta lehetőségeket?

Válaszd egész éves csomagunkat, mely a legjobban megéri árban is! Miért érdemes a PlayStation Plus-t választani? Azért, mert a Plus előfizetők rengeteg akciót, bónuszt, különleges ajánlatot, ingyen játékot és egyebet élvezhetnek az előfizetésnek köszönhetően, továbbá az online játszadozásokhoz is szükséged lesz rá.

A Plus előfizetés keretében lehetőséged van játékokat kipróbálni a Full Game Trial rendszernek köszönhetően, a februári PlayStation Plus kínálata nagyon jónak ígérkezik ráadásul e téren. E hónapban a Rime és a Knack játékok lesznek elérhetők az előfizetők számára, melyek remek kalandokat és izgalmas játékmeneteket biztosítanak ősi emlékművekkel és kincskereső motívumokkal.

Mindemellett számos akció közül választhatsz ebben a hónapban, tehát jó eséllyel olcsóbban beszerezhetsz egy olyan játékot a store-ban, melyre mindig is vágytál! Ha előfizettél a Plus-ra, akkor minden vásárolt játékod, bétád és próbajátékod elérhető az Instant Game Collection-ben, ahol bármikor letöltheted őket újra, amíg van előfizetésed.

A PlayStation Plus az a szolgáltatás, melyet egy PlayStation 4 tulajdonosnak sem szabad kihagynia, ugyanis a PlayStation élmény ezzel a szolgáltatással együtt teljesedik ki. Felhő alapú tárhely, akciók, ingyenesen letölthető és kipróbálható játékok, multiplayer elérhetősége, versengő események és rengeteg egyéb vár téged is a Februári PlayStation Plus palettán.

Ne feledd, az előfizetést bármilyen hosszú időre megválthatod; előfizethetsz 1-3-6 hónapra de akár egy egész évre is kedvező áron webáruházunkban!


Posted március 13, 2018 by write in category Uncategorized