augusztus 20

A rolós szúnyogháló ablakra különösen praktikus!

Szponzorált tartalom

rolós szúnyogháló

rolós szúnyogháló

A szúnyogok elleni védekezés egyik legjobb eszköze otthon a háló. Ezzel a kis eszközzel megakadályozhatjuk, hogy bejussanak a házba, így kímélve meg magunkat a viszkető csípésüktől. A rolós szúnyogáló egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen rendkívül hasznos kis találmány, amit az ablakokra és az ajtókra egyaránt fel lehet szerelni. Nagy előnye, hogy nem szükséges kerülgetni, hiszen egy egyszerű mozdulattal félre lehet húzni, ha szeretnénk kilépni az ajtón, illetve fel tudjuk tolni, ha az ablaknál van valami dolgunk.

Ez a mobil szúnyoghálós szerkezet véd meg bennünket a rovaroktól. Választhatunk, hogy a rolós szúnyogháló vízszintes vagy függőleges irányba mozgatható változata szimpatikusabb. Az alapszínek a fehér és a sötétbarna, de gyakorlatilag bármilyen színben elérhető. Az alumínium keret, amivel társítják, rendkívül strapabíró, mégis könnyű szerkezetet ad a szúnyoghálónak.

Akár az előzőleg beredőnyözött ablakra is fel lehet szerelni, tehát nem kell sokkal előre tervezni vagy megvárni egy esetleges nyílászáró cserét, mert bármikor fel tudjuk szereltetni a meglévő nyílászárókra! Minden típusú nyílászáróra fel lehet szerelni, ami nagyban megkönnyíti az életünket, hiszen utólag is fel tudjuk szereltetni, amennyiben igényt tartunk egy ilyen rolós szúnyogálóra.

Az anyaga üvegszál alapú, így hát elég erős ahhoz, hogy ne kelljen attól félnünk, hogy kiszakad, mint az általában jellemző a hagyományos hálókra. Hosszú távra tervezhetünk vele és biztosak vagyunk benne, hogy mindenki szeretni fogja, hiszen használata kényelmes, egyszerű és maga a rolós szúnyogháló nagyon hasznos tud lenni a különböző helyzetekben. Egyetlen mozdulat elég hozzá, hogy félre tudjuk tolni az útból. Akár a felfelé tolható, akár az oldalra tolható változat mellett tesszük le a voksunkat, a rolós szúnyoghálóban nem fog csalódni senki!


Posted augusztus 20, 2022 by in category Uncategorized