január 18

Cserepeslemezt lakóházra.

Szponzorált tartalom

cserepeslemez

cserepeslemez

A cserép formájú vékony fémlemez cseppet sem alábecsülendő, mert sokkal többre képes, mint azt elsőre gondolnánk! Egy új tető megépítése hatalmas kiadást jelent, az épület szerkezeti költségeinek olyan részét teszi ki, ami figyelemreméltó. A tetőcserét éppen ezért érdemes átgondolni, főleg a jelenlegi drágulások közepette, amikor minden forint számít!

Nem kétség, hogy megfelelő kivitelezéssel a cserepeslemezt családi házhoz is nyugodtan alkalmazhatjuk tetőfedésre, hiszen időtálló és megfelelő szigeteléssel teljes mértékben eleget tud tenni a szükségleteknek. Minden azon múlik, hogy mennyire vagyunk alaposak. Pont ezért fontos, hogy kövessük azokat az iránymutatásokat, melyeket a szakértők javasolnak a cserepeslemezhez, annak felrakásához.

Minőségét tekintve a lemez kategóriában magas színvonalat képvisel. A minőség esetében az ár-érték arányban nyilvánul meg. Kedvező árak mellett juthatunk hozzá, ráadásul nem csak ezen a pontos spórolhatunk vele, hanem a kivitelezés ideje is lerövidül, ami szintén költséghatékonyabbá teszi a tető felhúzását, felújítását.

A szigeteléssel kapcsolatban viszont nem szabad kompromisszumot kötni, ahogyan azt egyik tetőnél sem javasolják. Erre mindig kellő gondot kell fordítani, hiszen a meleg könnyen kiszökhet a szigetelés nélkül maradt felületeken, legyen az ablak, fal vagy a tetőnk. A Lemezben Otthon cserepeslemez értékesítést és felrakás esetén egyaránt szakértő segítséget nyújt a megrendelők számára.

A cserepeslemezzel sokkal könnyebb dolgozni, hiszen kész táblákat kell felrögzíteni a tető vázára. Ahogyan minden más tetőfedési anyag esetében, itt is lényeges az, hogy milyen szerkezetre rögzítjük az elemeket. Méretben is változatos a kínálat, ráadásul vágható anyagról van szó, így igény szerint méretre szabják, amennyiben szükség van rá.

A tévhitekkel ellentétben hosszú élettartammal rendelkezik, ellenálló az időjárással, erős széllel szemben, biztonságos és többféle bevonat közül választhatunk esetében. A bevonatnak is fontos szerepe van, tehát ha például egy lakóház tetejét szeretnénk vele kialakítani, akkor válasszuk a magasabb minőséget! Egy garázs vagy melléképület esetében nem feltétlenül a legfontosabb szempont, azonban a lakóházaknál mindenképp.


Posted január 18, 2024 by in category Uncategorized