október 11

A segítség elfogadása mindig bátorságra vall

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás feltételei

székhelyszolgáltatás feltételei

Sokan még most is úgy gondolják, hogy ha segítséget kérnek, vagy ha a felajánlott segítséget elfogadják, akkor azzal a saját gyengeségüket mutatják meg. Azonban ez egyáltalán nem így van. Hiszen nagy bátorságra vall az, ha valaki mer segítséget kérni és be tudja látni, hogy egyedül nem tud valamit megcsinálni.

Ennek a megtanulásához nekem is időre volt szükségem, de amikor végre sikerült ezt felismernem, elfogadnom és alkalmaznom is, akkor bizony sokkal könnyebb lett az életem. Megtanultam, hogy nem kell mindent egyedül megcsinálnom és egyáltalán nem veszít a munkám az értékéből, ha más segítségét is kérem.

Ha ezt neked is sikerül megtanulnod, akkor biztos vagyok benne, hogy a Te életed is sokkal gördülékenyebb és egyszerűbb lesz.

Talán a vállalkozásomban volt ezt a legnehezebb megvalósítanom. Hiszen itt mindenért én vagyok a felelős, ezért sokkal nagyobb teher nehezedett a vállamra. Nagyon jól akartam csinálni és nem tudtam azt sem, hogy kinek a tudásában bízhatok meg. Viszont idővel rá kellett jönnöm, hogy ha kisebb feladatokat nem adok ki a kezeim közül, akkor bizony nem fogok tudni olyan mértékben fejlődni, mint ahogy azt én szeretném.

Ekkor találkoztam a Székhelycentrum csapatával. Az interneten találtam rá a honlapjukra és nagyon megtetszett az, ahogyan ők dolgoznak. Első körben a honlapjuk volt az, ami igazán megfogott, azonban a szolgáltatásuk minősége és a csapat hozzáállása vezetett el egészen odáig, hogy együtt is akarjak dolgozni velük. A weboldalukon egyértelműen látszódott számomra, hogy fontos számukra az igényes megjelenés, a leendő ügyfeleik megfelelő tájékoztatása, a közérthető fogalmazás, és ezáltal a megfelelő segítségnyújtás. Ha ez nem így lenne, akkor bizony nem vesződtek volna annyit egy igényesen kinéző és hasznos tartalommal teli weboldal létrehozásával.

Napjainkban az online jelenlét szerintem már létfontosságúvá vált a vállalkozások számára. Hiszen nagyon sokan, köztük én is, első körben az interneten szoktam keresgélni új vállalkozások és szolgáltatások után. Ezért nagyon fontos, hogy valamilyen formában az online térben is jelen legyen egy cég. Hiszen, ennek a jelenlétnek köszönhetően sokkal több ember meg tudja őket ismerni, aminek következtében nagyobb ügyfélkörre és vásárlásra számíthatnak. Illetve, az interneten nagyon sok visszajelzést is lehet adni egy-egy vállalkozással kapcsolatban.

Számomra nagyon fontosak szoktak lenni az ügyfelek, illetve a vásárlók véleményei. Ezekből mindig megtudhatom azt, hogy mire számíthatok. Amennyiben nagyon sok negatív vélemény olvasható egy termékről, szolgáltatásról vagy cégről, akkor nagy valószínűséggel én is hasonlóképp fogok járni, mint azok, akiknek korábban már volt tapasztalatuk velük. Ha nagyon sok negatív véleményt látok, akkor mindig keresni szoktam egy másik lehetőséget.

A Székhelycentrumról is megismerhetjük az ügyfeleik véleményét. Szerintem ők nagyon elégedettek lehetnek az ügyfeleik visszajelzésével, hiszen mára már tizenhatezer elégedett ügyfelet tudhatnak magukénak. Ebből is látszik, hogy a befektetett energia, illetve az ügyfélközpontú gondolkodás mennyire kifizetődő tud lenni.

Az évek során sikerült olyan tapasztalatra szert tenniük, aminek köszönhetően egyértelműen látták, hogy a vállalkozásoknak pontosan milyen szolgáltatásra van szükségük. Így a székhelyszolgáltatásukat még magasabb szintre tudták emelni. Ennek köszönhetően a többi székhelyszolgáltatást kínáló cég közül ki tudnak tűnni.

Mi az, ami miatt megéri a Székhelycentrum csapatát választani?

Az első és szerintem legfontosabb dolog, hogy magas minőségű szolgáltatást kínálnak kedvező áron. Ennek köszönhetően minden hónapban elégedett leszel az igénybe vett szolgáltatásukkal és egyáltalán nem fog nehézséget okozni kifizetni ennek a díját. Amiben még szintén előnye van a Székhelycentrumnak az az, hogy az ügyfeleikkel türelmesek, illetve szem előtt tartják a kényelmet is. Ezeknek köszönhetően a szolgáltatás még élvezhetőbb, és minden vállalkozás megtapasztalhatja a személyes törődés nagyszerű érzését.

Mit jelent az, hogy türelmesek?

A szerződés létrejötte után, ha valami miatt fizetési nehézsége adódna a cégednek, akkor sincs semmi probléma. Ugyanis nem bontják fel egyből a szerződést, helyette 3 hónapig felfüggesztik azt. Így, amennyiben a 3 hónap alatt sikerül újra fizetőképessé válnod és továbbra is igénybe szeretnéd venni a székhelyszolgáltatást, akkor mindenféle nehézség nélkül megteheted ezt. Ehhez nem kell mást tenned, mint a szolgáltatás díját befizetned újra. Ebből szerintem nagyon jól látszik, hogy megbecsülik az ügyfeleiket, és fontos számukra az ügyfeleik megtartása.

Az ügyfeleik kényelme is fontos számukra, ezért amennyiben valaki nem szeretne, akkor egyáltalán nem kell személyesen megjelennie a szerződéskötéskor és bármilyen ügyintézés kapcsán sem. Ezzel nem csak időt spórolnak a vállalkozások vezetőinek, de sokkal költséghatékonyabb is ez a fajta ügyintézési mód. A kényelemhez tartozik még az is, hogy a székhelyre érkező postai küldeményeket nem kell személyesen a székhelyen átvenned. Minden hónapban elküldik neked őket az általad kért címre. Ezt sok hasonló vállalkozás nem biztosítja az ügyfelei számára, ezért szerintem ebben is kiemelkedők.

Több csomagajánlat közül is lehet választani a Székhelycentrum oldalán. A csomagajánlatok közül aszerint tudsz választani, hogy pontosan milyen szolgáltatásra van szükséged. Ugyanis van lehetőség IPA mentes területen is bejelenteni a székhelyed. Amennyiben nem rendelkezel telephellyel, akkor ez a lehetőség nagyon jó választás lehet, hiszen ebben az esetben az egész iparűzési adót megtakaríthatod. Ennek köszönhetően az évek alatt akár milliókat is spórolhatsz az iparűzési adó mentességgel. Amennyiben ez számodra jó lehetőségnek tűnik, akkor mindenképp érdemes lehet fontolóra venned a Székhelycentrum ezen ajánlatát. Ha már rendelkezel székhellyel, de váltani szeretnél, akkor ennek nincsen semmi akadálya. A székhelyet bármikor megváltoztathatod. Ha élni szeretnél a Székhelycentrum ajánlatával, akkor ezt nyugodtan megteheted már létező székhellyel is.

Kíváncsi vagy, hogy mik a székhelyszolgáltatás feltételei?

A Székhelycentrum oldalán erről is részletesen tájékozódhatsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint felmenni az oldalukra és megkeresni a székhelyszolgáltatás feltételeit. Szerintem könnyen teljesíthetők ezek a feltételek, ezért emiatt senki se bátortalanodjon el, vegye igénybe bátran a székhelyszolgáltatást.

Ha nem szeretnéd továbbra is egyedül vinni a vállalkozásodat, és mindent meg szeretnél tenni annak érdekében, hogy növekedni tudj, akkor szerintem érdemes lehet elgondolkozni a Székhelycentrum ajánlatán.

Nagyon korrekt szolgáltatást kínálnak. Amit kapsz, az teljes mértékben összhangban van az árral. A korrektség szerintem rájuk teljes mértékben igaz, ezért amennyiben székhelyszolgáltatásra van szükséged, akkor mindenképp megéri megismerni őket.

Nekem nagy terhet vettek le a vállamról. Ha egyéni vállalkozóként szükséged lenne egy székhelyre, de a mindennapok során nem használod, akkor ez a lehetőség pont Neked lett kitalálva. Hiszen, nekik köszönhetően nem kell irodát bérelned, adminisztrációt fenntartanod és az otthonodat sem teszed ki a hatósági intézkedéseknek. Amennyiben ezeket az előnyöket mind élvezni szeretnéd, akkor irány a Székhelycentrum oldala, ahol már a kapcsolatot is egyből fel tudod velük venni.

Legyen virágzó a vállalkozásod a Székhelycentrum segítségével!


Posted október 11, 2023 by in category Uncategorized