február 26

Szőnyeg vásárlása nem is olyan egyszerű feladat.

szőnyeg

szőnyeg

Kétféle ember (és így otthon) létezik: ahol dominál a szőnyeg mint borítás, és ahol az ott lakók előzetesen (vagy „örökölten”) a parketta vagy valamilyen kemény padlóborítás mellett kötelezték el magukat. Az ARTIS Design abban a szerencsés helyzetben van, hogy azok számára is képes szőnyeg terén kiváló ajánlattal szolgálni, akik egész helyiségeket borítanának be szőnyeggel, s azoknak is, akik csak itt-ott helyeznének egy nagyobb szőnyeget az otthonukban.

Miért éri meg alaposan megválasztani a szőnyeget?

Azért kell a lakberendezés esetében minden egyes elemre kellő figyelmet fordítani (így a szőnyeg beszerzésére is), mivel az egyes elemeknek a végére egésszé kell összeállniuk, egymással harmóniában, hogy a nappaliba, a hálóba (és persze mindenhová máshová) belépő ember ne érezze úgy, hogy az egyes berendezések nem illeszkednek egymáshoz. A szőnyeg bármely helyiség legdominánsabb eleme tud lenni, így nagyon nem mindegy, hogy azt valaki honnan szerzi be.

Az ARTIS esetében széles kínálatból lehet válogatni

Azzal mindenki egyet tud érteni, hogy szélesebb kínálatból biztosabban ki lehet választani azokat a szőnyegeket, melyek a színükkel, anyagukkal, mintájukkal döntően befolyásolni tudják az egyes szobák hangulatát. Amennyiben Önnek padlószőnyeg, úgynevezett kész szőnyeg, egyedi igény alapján készült vagy éppen design formára vágott szőnyeg kell, jó, ha tudja, hogy az ARTIS-nál mindezek a típusok kivétel nélkül megtalálhatóak! Ahol eleve szőnyeggel borított helyiségekben gondolkodnak a lakók, ott padlószőnyeg lesz a nyerő választás; a parkettával borított lakásokban, helyiségekben pedig a többi felsorolt szőnyegtípus éppen elérhető darabjait lesz érdemes átnéznie a vásárlónak.

Mit lehet tenni akkor, ha a széles választék ellenére sem találtuk meg az igazit?

Ebben az esetben, mielőtt még tovább állna az érdeklődő, mindenképpen megéri felvenni a kapcsolatot az ARTIS-szal személyesen (a Róbert Károly körúti bemutatóteremben), telefonon vagy e-mailben, mivel az üzlet segíthet megtalálni a vevő számára kellő szőnyeget! Olyan szolgáltatás ez, mellyel a tömegigényt kiszolgáló áruházak (Domex, Diego, Dr. Padló stb.) esetében nem feltétlenül lehet találkozni. Mindenképpen döntsön az utánajárás mellett akkor, ha úgy érzi, otthona esetében csakis így lehet megteremteni a harmonikus végeredményt! Annál lényegesebb szempont ugyanis, minthogy kellemes megjelenésű helyiségekbe tudjon aztán az ember belépni, lakberendezés esetében nemigen létezik. AZ ARTIS ebben maximálisan partner tud lenni!


Posted február 26, 2018 by in category Uncategorized