július 26

A legjobbautópolírozó paszta a városban!

Szponzorált tartalom

autópolírozó paszta

autópolírozó paszta

Tarthatatlanná vált az autó nélküli létezés

Sosem gondoltam volna, hogy találok olyan autópolírozó pasztát, amelyik még az én autómra is hathatós megoldást jelent! Persze nyilván én is vehettem volna olyan járgányt, amelyik egy kicsit jobban karban van tartva. Már régóta éreztem a szükségét, hogy legyen egy járgányom, amivel átszelhetem a várost. Eléggé sűrűre és mozgalmasra sikeredett az életem, így minden percet igyekszem kihasználni. De sokszor még így is azt érzem, hogy egyszerűen nem férek bele 24 órába. Valamiért nekem nem megy, képtelen vagyok elrendezni jobban a napomat. Odáig fajultak a dolgok, hogy én, aki mindig is egy impulzív ember voltam, kénytelen lettem naptárt vezetni. Mindig utaltam a megkötéseket, és sokat improvizáltam, amikor a napjaim alakulásáról volt szó Mégis, egy ponton túl azt éreztem, ez nem tartható tovább.

Így hát füzetet ragadtam, és elkezdtem megtervezni a napjaimat. Amikor ezt elkezdtem, rájöttem, hogy úristen, milyen sok időt töltök utazással! Ahhoz, hogy A pontból eljuthassak B pontba, sokszor egy-egy óra is eltelik, és ez hihetetlenül sokat kivesz a napjaimból. Milyen jó is lenne, ha ezeket a köröket meg tudnám spórolni! Ekkor ötlött az eszembe, hogy autót vegyek. Persze azért ez nem ilyen egyszerű. Volt némi spórolt pénzem, amit egy kisebb hitellel kiegészítve jól fel tudtam használni a vásárlásra. Csakhogy még így is azért azt éltem meg, hogy limitáltak a lehetőségeim. Aztán találtam egy kocsit, ami nagyon a szívemhez nőtt. Ahogy megpillantottam, tudtam, hogy ő kell majd nekem. Csakhogy azért sok mindent helyre kellett tenni rajta persze, hiszen nem egy mai darab.

Így védd meg az autódat, ha sokáig szeretnéd használni

Ekkortájt kezdtem el a karbantartáshoz megfelelő termékeket keresni. Így akadtam rá az interneten az olajwebsop.hu-n a Liqui Moly csiszoló és autópolírozó pasztára, aminek azonnal nagyon megörültem. Már az első használat után hihetetlenül nagy volt a különbség! Ahogy felkentem a pasztát, már az első használat után csoda történt. Egyszerűen nyoma veszett az elöregedett lakkrétegeknek és a felületi sérüléseknek. Az autópolírozó paszta minden fénytelen felületet vagy durva szennyeződéstől megsérült részt hihetetlen hatékonysággal tüntet el. Csak egy mozdulat, és el is lehet felejteni a festékköd, karcok, az anyag repedezettségéből fakadó egyenetlenségeket! Ráadásul a terméket nagyon egyszerű felvinni a felületre, akár kézzel, akár polírozógéppel dolgozol, az eredmény tökéletes lesz.

A szilikonmentes autópolírozó paszta használata tehát z életem részévé vált. Mindenkinek ajánlom, aki most készíti elő az autóját fényezésre, vagy csak a lakkárokat akarná megfelelőképp eltávolítani. De ahogyan már fentebb említettem, karcok és festékköd ellen is hathatós megoldás a Liqui Moly e terméke! Az én autóm normál fényezésű, ezen tökéletesen működik, de a termék leírás alapján metálfényezésre is ugyanilyen jól használható. Az olajwebshop.hu-n a termék 300 g kiszerelésben kapható, mindössze 3690 Ft-ért. A webshopon nagyon egyszerű a rendelés, de ha valaki szívesebben nézné meg a termékeket személyesen vagy kérne tanácsot a bolti eladótól, arra is van lehetőség. Budapesten négy helyszínen is jelen vannak, így szerencsére minden irányból könnyedén megközelíthetők. De ha az ember bizonytalan lenne benne, vajon milyen termékekkel érdemes kezelnie az autóját, ebben is segít az oldal. Az autó gyári paraméterei alapján ugyanis megfelelő szűrőket lehet beállítani, és rögtön kiderül, mely termékeket érdemes választani a járgány karbantartásához. Ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta, nekem abszolút bevált!


Posted július 26, 2020 by in category Uncategorized