május 22

Minden eddiginél könnyebb az egyedi póló tervezés.

Szponzorált tartalom

egyedi póló tervezés

egyedi póló tervezés

Valószínűleg nem vagyok egyedül azzal a problémámmal, hogy nehezen találok olyan ruhákat, főleg felsőruházatot, pólókat, amik megfelelnek az ízlésemnek. Lehet, hogy én vagyok egy különleges eset, hiszen rengetegen megelégszenek azzal, amit a boltok polcain, fogasain találnak, de nekem valamiért általában problémát okoz a választás. Főként talán azért, mert meglehetősen ellenzem a nagyipari, óriási mennyiségben gyártott ruhák iparát, ugyanis a bolygónkat szennyező szemét jelentős része a párszor hordott, majd eldobott ruhákból származik. Rám lehet sütni, hogy zöld bolond vagyok, de ezek tények. Mindemellett pedig kifejezetten zavar, hogy ezeknek a ruháknak nincs semmilyen egyénisége, milliónyi másik ember szaladgál még a világban, ugyanezekben. Ha az egyéniség kifejezésének az egyetlen módja az marad, hogy megválaszthatjuk, melyik gyári tucat cuccot vehetjük fel melyikkel, akkor köszönöm, részemről inkább maradnék szürke egér. Azonban van módja a kitörésnek az egyhangúságból, például egyedi póló tervezésútján, és sokkal kevésbé bonyolult, mint azt sokan gondolnák–már persze a megfelelő helyen és segítséggel.

A lolmarkt.hu egy olyan vállalkozás oldala, ahol pólónyomtatással és ajándéktárgyak készítésével foglalkoznak, és ahol az egyedi póló tervezés az egyik leghasznosabb funkció. Ráadásul úgy lehetséges, hogy nem is kell hozzá feltétlenül grafikus szakembernek lenni! Egyszerűen az is elég, ha van egy elképzelésed, netán egy vázlatod, és a cégnél dolgozó grafikusok szíves örömest segítenek ebben. Elvégre ez a szakmájuk, nem? Mivel én eléggé környezettudatos ember vagyok, ezt szerettem volna valamilyen módon a világ tudomására hozni, és ebben egy egyedi póló nagyszerű eszköz lehet! Ki is gondoltam magamnak egy mintát, belefoglalva a Földet, egy fát, és az egészhez egy jó kis zöld-barna szín összeállítást, csak hát én sem vagyok az a kimondott művész. Papírral-ceruzával még csak le tudtam rajzolni valahogy, de ennél tovább nem jutottam. Itt jött képbe az ő szakértelmük.

Elég volt felvennem velük a kapcsolatot, és elmondanom, hogy mit szeretnék, mi az elképzelésem. Természetesen azonnal továbbították a kérésemet a grafikusokhoz, ahol egy rövid levelezés után a szimpatikus szakember viszonylag rövid idő alatt el is küldte nekem a látványtervet, amit az elmondásom és a firkám alapján készített. Mondanom se kell, odáig voltam érte! Természetesen azon nyomban megrendeltem, egy percet se akartam késlekedni! A következő meglepetés csak ezután jött, mikor körülbelül egy hét múlva már meg is érkezett az áhított ruhadarab! Csodálatos minőségű lett a kép, nagyszerű a nyomtatás, úgyhogy innentől kezdve büszkén viselem, bármilyen rendezvényre vagy összejövetelre látogatok is el! Többeknek is ajánlottam már a lolmarkt.hu-t, mert az egyedi póló tervezés lehetősége náluk gyakorlatilag nem ismer határokat, szóval akiben rejlik egy kis kreativitás, az nem fog bennük csalódni!


Posted május 22, 2020 by in category Uncategorized