június 22

A Herbiovit sarokpuhító krémet egy gyermekeknek tartott születésnapi bulin ajánlották nekem.

Szponzorált tartalom

nagyszerű minőségű sarokpuhító krém

nagyszerű minőségű sarokpuhító krém

Mióta a kislányom ovis lett, rengeteg szülinapi bulira vagyunk hivatalosak. Ilyenkor természetesen az a felállás, hogy a gyerekek játszanak az adott játszóházban, vagy éppen egy családi ház kertjében, a szülők pedig beszélgetnek.

Megmondom őszintén, nagyon szeretem ezt az újkeletű elfoglaltságot. Mégpedig azért, mert egy szülinapi bulin számos érdekes dologról lehet beszélgetni más anyukákkal. A múlt héten például az egyik kislány születésnapján kibontakozott egy nagyon jó beszélgetés arról, hogy ki milyen sarokpuhító krém használatára esküszik. Több tipp is elhangzott. Ami pedig leginkább felkeltette a figyelmemet, a mesterséges hozzávalóktól mentes Herbiovit sarokpuhító krém.

A buliról hazatérve, miután a kislányom fáradtan lefeküdt, fel is kerestem a herbiovit.hu weboldalt, amit a krémet ajánló anyuka javasolt.

A Herbiovit sarokpuhító krém semmilyen mesterséges alapanyagot nem tartalmaz

A herbiovit.hu weboldalról megrendelhető nagyszerű minőségű sarokpuhító krém természetes teafaolajjal segíti a száraz és kemény sarok gyengéd és gondos ápolását. Emellett zsálya- és rozmaringkivonattal, kényeztető levendulaolajjal, és egyéb bőrnyugtató és hidratáló alapanyagokkal gondoskodik a fáradt lábakról.

A krém teljes egészében natúrkozmetikum. Ez azt jelenti, hogy SEMMILYEN MESTERSÉGES ALAPANYAGOT nem tartalmaz. Vagyis mentes minden esetleg irritáló, nem természetes eredetű színezéktől és illatanyagtól. És nem tartalmaz állati eredetű, vagy ásványi összetevőket sem. Tehát nem csak natúr, hanem 100%-ban vegán is.

A Herbiovitnál ez a mesés krém jelenleg tubusos és tégelyes kiszerelésben is kapható. Így tarthatsz egy kisebb kiszerelésű adagot a táskádban, egy nagyobb kiszerelésű adagot pedig a fürdőszobaszekrényedben.

A készítmény kifejezetten száraz, kemény és repedezett bőr ápolására való. Bőrbarátságát és kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

A sarokpuhító krém megfelelő használatának és tárolásának módjairól a herbiovit.hu weboldalon alaposan tájékozódhatunk.

A weboldalról más bőrápoló natúrkozmetikumokat is rendelhetsz

A herbiovit.hu weboldalról a sarokpuhító krémen kívül egyéb bőrápolásban használható natúrkozmetikumokat is vásárolhatunk. A sarokpuhítóhoz hasonlóan a további krémek és balzsamok is természetes eredetű alapanyagokból készülnek. Felhasználásuk pedig több területen is lehetséges. Vehetünk például hűsítő balzsamot. Rendelhetünk tápláló kézkrémet. Vásárolhatunk a visszeres panaszokon enyhítő kenőcsöt. És még sorolhatnám.

A natúrkozmetikumok mellett a Herbiovit termékei között vitaminban gazdag étrendkiegészítőket is találunk. Ezek között található az immunrendszert erősítő termék, kifejezetten aktív sportolóknak, vagy nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlott vitaminkészítmény, gyermekek számára elengedhetetlen tápanyagokat tartalmazó vitamin stb.

Ha pedig egészséges nasira vágynánk, ilyesmit is rendelhetünk az oldalról.

A herbiovit.hu-n az egészség- és környezettudatos életmód elsajátításához is segítséget kapunk

Amellett, hogy nagyszerű minőségű, természetes eredetű alapanyagokat tartalmazó kozmetikumokat és vitaminokat forgalmaz, a herbiovit.hu az egészségtudatos és fenntartható életmód elsajátításában is segítséget nyújt azoknak, akik érdeklődnek ez iránt.

Ez a segítség nem más, mint egy remekül megírt, könnyen befogadható és jól értelmezhető bejegyzéseket tartalmazó blog. Itt olvashatunk arról, hogy miért kiemelkedően fontos az, hogy bőrünket (legyünk akár nők, akár férfiak) megfelelően ápoljuk nap, mint nap. Elsajátíthatunk tippeket és trükköket, amelyek segítenek egy fenntarthatóbb és környezettudatosabb háztartás kialakításában. Valamint mestereivé válhatunk a tudatos vásárlás művészetének is.

A herbiovit.hu tehát egy nagyszerű weboldal, ami nagyon sokat segít abban, hogy megtanuljunk odafigyelni saját magunk és környezetünk egészségére is. Én nagyon hálás vagyok, hogy rábukkantam, mert mindössze néhány cikk elolvasása után több ötletem is van arra, hogyan lehet még környezettudatosabb a háztartásom.

A sarokpuhító krémet (további krémek társaságában) pedig biztosan megrendelem, amint tudom!

Vigyázzatok magatokra!

És járjatok minél több gyermekeknek tartott szülinapi zsúrra, hogy ti is elcsíphessetek ilyen jó tippeket, mint a herbiovit.hu! 😉


Posted június 22, 2022 by in category Uncategorized