július 24

Fűtés szerelő – akit érdemes nyáron hívni, mert ilyenkor rá is ér.

Szponzorált tartalom

fűtés szerelő

fűtés szerelő

Minden szerelőnek megvan a maga szezonja, megvan, hogy kit mikor érdemes házhoz hívni, hogyha szeretnénk minél többet spórolni, vagy éppen a másik oldalról nézve minél kevesebbet költeni. Így a légkondi szerelőt talán télen érdemesebb kihívni, míg a fűtés szerelő a nyári időszakban valószínűleg több szabad időpontot fog tudni ajánlani, amikor egyeztetni próbálunk vele. Éppen ezért én arra gondoltam, hogy a radiátorok cseréjét ebben a nyári időszakban próbálom megoldani, amikor is nagyobb eséllyel találok jó szerelőt.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalról hívtuk segítségül a fűtés szerelő kollégát, akivel előre egyeztettünk egy időpontot. Ők alapvetően abban különlegesek, hogy képesek akár egy óra alatt házhoz jönni és úgy segíteni. Ha viszont valami jól tervezhető problémáról van szó, akkor lehet velük időpontot is egyeztetni és akkor kijönnek a megbeszéltek szerint. A fűtés szerelése, illetve a radiátorok korszerűsítése már egy jó ideje aktuális volna, de eddig nem úgy jött ki a lépés, hogy ezt el tudtuk volna intézni. A mostani évben viszont össze tudtuk spórolni, ezért tudtuk lebeszélni, hogy jöjjenek ki és cseréljék ki a radiátorokat.

Ehhez ugye le kell engedni a rendszert, különben a víz mindenhová kifolyik, tehát nem egy pikk-pakk meló, de így előre egyeztetve nem teljesíthetetlen. Mi is így számoltunk vele és ők is, tehát nem volt gond, hogy ez azért majdnem egy napos művelet volt.

A fűtés szerelő kollégák reggel érkeztek és már bele is vágták a rendszer leengedésébe. Én nem követtem minden egyes lépést, de az tény, hogy nagyon gyorsan elkészültek – ami az elvégzendő feladat mennyiségét illeti. Szóval nagyon klassz volt azt látni, ahogy szépen sorban cserélődnek le a régi típusú radiátoraink és helyette szép új termékek kerülnek fel a falra.

A vizgazfutesszerelo24.hu fűtés szerelői nagyon szépen megcsinálták az új egységeket és közben nem fizettünk érte őrült összegeket. Minden úgy történt, ahogy az a honlapon is fel volt tüntetve és nagyon tetszett, hogy tényleg garanciát vállaltak a munkájukra, és éppen ezért nagyon tisztességesen végezték azt el. Ha tehát valaki fűtés szerelő vagy vízszerelő után kutakodna, netán a duguláselhárítás, vagy a gázszerelés ügyében gyűlne meg a gondja-baja, annak ezt a csapatot nagyon jó szívvel tudom ajánlani. Akkor is házhoz jönnek, ha gyorsan kell a segítség és akkor is, ha éppen egy előre leegyeztetett nagy munkát kellene megoldani, ami egy kicsit több időt vesz igénybe és komolyabb felkészülést igényel.


Posted július 24, 2022 by in category Uncategorized