április 18

Minden érdekel, ami napelem és témába vág.

Szponzorált tartalom

napelem

napelem

Az hagyján, hogy érdekel, de továbbadni is nagyon szeretem a megszerzett tudást, persze csak abban az esetben, ha nem vagyok vele terhére a hallgató közönségnek. Erre a célra pedig mi sem lehetne jobb, mint egy blog, amit csak az olvas el, aki akar. Szóval, aki napelem témára vágyik most egy kicsit, az hallgasson ide pár bekezdés erejéig.

2021 novemberében megnyílt egy nagyon hasznos pályázati lehetőség napelem területen. Ezt megelőzve egy hosszabb, csendesebb időszak volt, amikor beteltek a meghirdetett keretek és nem lehetett újra pályázni. Itt viszont most bőven vannak még pályázati helyek, ráadásul nem egy nulla százalékos hitelről van most szó, hanem olyan támogatásról, amit megtarthatunk, amit nem kell visszaadni. Kvázi az történik, hogy kifizetik helyettünk a felét a beruházásnak – persze leginkább csak utólag, de ez már nem oszt nem szoroz. A lényeg, hogy ez egy remek lehetőség a fejlesztésre, hiszen gondoljatok csak bele, hogy mondjuk 5 millió helyett csak 2,5 milliót kell kifizetni, a többi visszajár. Szerintem ez óriási segítség.

A napelemrendszer.info oldalon minden ezzel kapcsolatos információt meg lehet találni, én is ott olvastam utána, meg minden másnak is persze, ami napelemekkel kapcsolatos tudásom. Itt minden megvan egyetlen helyen. Úgyhogy ha fejleszteni szeretnétek magatok napelem területen, akkor ajánlom ezt a címet figyelmetekbe. Továbbá abban is tudnak segíteni, hogy felmérik az adott ingatlant – ráadásul ingyen -, hogy lehetséges-e napelemet telepíteni, vagy inkább más utakat kéne keresgélni az energetikai korszerűsítés területén. Tehát, ha egy valamit magatokkal visztek ebből a napelemes cikkből, akkor az ennek az oldalnak a már említett címe legyen.


Posted április 18, 2022 by in category Uncategorized