november 16

Tartós, biztonságos fogfehérítés a rendelőben.

Szponzorált tartalom

fogfehérítés

fogfehérítés

Rengeteg otthon használható megoldás közül választhatunk, amennyiben fehérebb fogakat szeretnék. Azt azonban nem árt tudni, hogy a kellő hatás csak akkor érhető el biztonságosan, ha a fogfehérítés során, vagyis azt megelőzően tiszta és épp fogazaton hajtjuk végre a kezelést! Így valóban ellenállhatatlan mosoly az amivel számolhatunk, ráadásul hosszútávra fog szólni. Azonban ha az alapvető lépéseket nem tesszük meg, annak a kárát láthatja fogaink épsége.

Ha biztonságos fogfehérítés érdekel, akkor válaszd inkább a rendelői fogfehérítést, amely LED lámpával történik és mindössze másfél órát vesz igénybe. A Hegedűs Dental fogászat és Cirkon Központ ebben az eljárásban is segítséget nyújt, így hosszan tartó fehér fogai lehetnek annak, aki rendelőben végezteti el a fogfehérítést.

Többféle fogfehérítés létezik, van amelyik csak egy fogat, egy állcsontot érint, míg létezik teljes fehérítés is. Ennek árait a fogászat honlapján tekinthetik meg az érdeklődők.

Egyre nagyobb teret hódít magának az eljárás, hiszen a cél a hollywoodi mosoly, mely egyszerre sugároz magabiztosságot és egészséget, na meg persze szépséget. Amennyiben ez a cél, akkor érdemes szakértő segítséget igénybe venni és felügyelet alatt, biztos kezekben végeztetni el a fogfehérítést, ami valóban tartós lehet!


Posted november 16, 2020 by in category Uncategorized