január 30

A bútorszövet új esélyt jelenthet.

Szponzorált tartalom

bútorszövet

Egy bizonyos életkor felett minden személyes tárgyunk, berendezési tárgyunk esetében el kell gondolkodni a szanáláson – sajnos nem nagyon van kivétel ez alól. A mai viszonyok közepette (ahol minden csak ideig-óráig képes kitartani, működni, ellátnia a feladatát) egyedül a felújítás menthet meg például egy bútort attól, hogy idő előtt megváljunk tőle. Ebbe a körbe tartozik bele a Primtex bútorszövet is akkor, ha az érintett bútornál akad lecserélhető szövet.

Miért éri meg a bútorszövetnek a cseréje?

Sok esetben nem magával a bútorral, annak elöregedő szerkezetével van a gond, hanem azzal, hogy a rajta lévő szövet már elrongyolódott, elszakadozott, elfoszlott állapotban van, ami aztán az összképre is rányomja a bélyegét. Ilyen esetben a kidobás pazarló cselekedetnek tűnik, hiszen a bútorszövet cseréjével az érintett bútort (legyen szó akár székről, akár fotelről, akár kanapéról) meg lehetne menteni. A Primtexnél sokféle mintás bútorszövet található az, aki felelősen gondolkodik, és nem válik meg bútortól pusztán azért, mert mindig van új, mindig van valami más.

A Primtex 1993 óta áll az érdeklődők rendelkezésére

Bútorhoz szükséges bútorszövetet a Primtextől azonnal, raktárról el lehet vinni; ha esetleg nincsen olyan szövet készleten, amilyenre szükség lenne, akkor meg is rendelhető az anyag, rövid szállítási határidővel. A Primtex kínálatában megtalálható a modern, hagyományos, műbőr, bársony, antik stílusú szövet, és természetesen még egy csomó másik fajta is.

Amennyiben Ön kárpitos, úgy egyéb ajánlatunk is van az Ön számára!

Nemcsak bútorszövettel tud szolgálni a Primtex, kivált azok számára, akik felújításban utaznak, abban érdekeltek. A cég kárpitos kellékei között fellelhetőek különféle paszományok, kárpitosok által használt belső textíliák, molinók, zsákvásznak, habszivacsok, tömőanyagok, kárpitos kapcsok, zsinegek és díszszegek is. A hagyományos és a modern megjelenésű kárpitozáshoz való belső és díszítő anyagok széles választékában minden kárpitos meg tudja találni azt, amire szüksége van.

Hogyan, milyen formában lehet vásárolni a Primtextől?

A legkönnyebben úgy tud vásárolni az ember, ha felkeresi az Árpád úton lévő budapesti üzletet, melynél ingyenes parkoló áll rendelkezésre azoknak, akik a bolthoz jönnek. Metró esetében a Városkapu megállónál kell leszállni, ahonnan az üzlet nagyjából 100 méterre van gyalogszerrel.


Posted január 30, 2021 by in category Uncategorized