július 20

Műszaki áruházból is rendelhetsz ajándékot a gyerekeknek.

Szponzorált tartalom

https://www.bestmarkt.hu

https://www.bestmarkt.hu

Közeledett a július és ez egyet jelentett azzal, hogy eljött az idő ajándékok után nézni a gyerekeknek, hiszen a lányom a születésnapját, a fiam pedig a névnapját ünnepli ebben a hónapban. Igen ám, de a férjemmel mindkettőnknek rengeteg a munkája ilyenkor a vendéglátásban, és a nagy kapkodásban ez alkalommal nem sikerült időben elmenni vásárolni, úgyhogy kicsit riadtan konstatáltuk, hogy nyakunkon a születésnapi buli, de még semmit nem sikerült kitalálnunk és beszereznünk. Végül a férjem fedezte fel, hogy a kedvenc műszaki webáruházában, a https://www.bestmarkt.hu oldalon nem csak elektronikai termékeket, de kifejezetten gyerekjátékokat is lehet kapni. Ez épp jól jött, hiszen úgyis készült onnan rendelni néhány barkácseszközt, a házunk felújításához, így, ha már ott jártunk megnéztük miket kínálnak a gyerek kategóriában. Mivel eddig mindig csak elektronikai eszközöket rendeltünk tőlük, sose tűnt fel, hogy mennyi mindent forgalmaznak valójában. A műszaki cikkeken túl vásárolhatunk tőlük például irodaszereket, medencét, képkeretet és sok minden mást is. Persze leginkább számítógépekkel, laptopokkal, alkatrészekkel, szerszámokkal, háztartási gépekkel, nyomtatókkal, szoftverekkel, mobiltelefonokkal, okos órákkal és szórakoztató elektronikai cikkekel és hasonló termékekkel kereskednek, de ha valaki más kategóriában keresgél is érdemes lehet szétnézni az oldal kínálatában. Mi is találtunk a gyerek részlegen maszkokat, jelmezeket, játékszereket, plüssfigurákat, építőjátékokat, puzzle-okat, babákat, játék autókat, logikai és készségfejlesztő játékokat és akció figurákat, úgyhogy végül elégedetten és kissé megkönnyebbülten konstatáltuk, hogy sikerült olyan dolgokat összeválogatni, ami biztosan tetszik majd a gyerekeknek.

Meg is rendeltünk mindent a férjem által kinézett barkács eszközökkel együtt. A https://www.bestmarkt.hu oldalán azt ígérik, hogy a délután 4 előtt leadott rendelések már szinte biztosan kiszállításra kerülnek a következő munkanapon, így biztosak lehettünk benne, hogy ideérnek majd időben a termékek. Így is lett, a csomagunkat GLS futár hozta, akinél szerencsére tudtunk készpénzben is fizetni, mert nem igen szeretjük az online bankkártyás fizetést, annak ellenére sem, hogy biztonságos. A férjem különösen boldog volt, hogy a barkácsgépekre van szerviz garancia, mert sokszor járt már úgy, hogy meghibásodott egy munkaeszköze és hiába vitte vissza az üzletbe, nem tudtak vele mit kezdeni. Azért is megnyugtató a BestMarkt- tól vásárolni, mert a vásárlástól számított 14 napig meggondolhatjuk magunkat, ha valamire még sincs szükségünk.

A buli végül jól sikerült, a gyerekek nagyon örültek a kapott játékoknak, és nekünk is nagy könnyebbség volt, hogy nem kellett a boltokat járni az estig tartó munka után. Nem is gondoltuk volna, hogy épp egy műszaki webáruház lesz a megoldás a problémára.


Posted július 20, 2021 by in category Uncategorized