november 7

Medál, a szívhez szóló ajándék!

Szponzorált tartalom

medál

medál

A nemesacél ékszerek előnye, hogy elérhető áruk van és nem tudunk velük tévedni, hiszen azok is viselhetik ezeket az ékszereket, akiknek valamilyen fémallergiája van. Különféle bevonattal áll rendelkezésre a BALCANO medál választéka, ami lehetőséget nyújt rá, hogy személyes ajándékkal kedveskedhessünk.

Akár a párodnak, magadnak vagy egy barátnak válogatsz, a medál mindenképp jó választás, ha már ékszerről van szó. Igaz, hogy ékszert csak annak szokás adni, akit igazán ismerünk, viszont a medáloknál az a különleges előnyünk van, hogy nem kell ismerni az illető méreteit. 

Ha a szerelmünket akarjuk meglepni vele, akkor választhatjuk a hagyományos szív alakú medált, ugyanakkor mélyebben is elmerülhetünk a témában, mert a horoszkópos medálok egyaránt népszerűek. A kövek, melyek a medál kínálatot díszesebbé teszik, mind AAA köbös cirkóniumok. A cirkónium hasonlóképp szépséges, mint a gyémánt, mégis annak töredékéért juthatunk hozzá. Elérhető fehér és színes változatokban egyaránt.

Attól függően, hogy aki a medál tulajdonosa lesz, milyen színeket hord, választhatunk a sárga arany, fehérarany, ezüst és fekete bevonatok közül. Egyedi medál megoldások érdekelnek? Ebben az esetben alaposan nézz körül, mert számos különlegességre bukkanhatsz a BALCANO webáruházban, ahonnan a rendelés nagyon egyszerű és nem mellesleg gyors! Ha valami különleges ajándékot keresel, de szorít az idő, akkor mindenképp nézd meg a választékot, mert lehet, hogy itt találod meg a tökéletes medált, amivel kedveskedhetsz majd!


Posted november 7, 2022 by in category Uncategorized