május 15

Xiaomi mobiltelefon innovatív megoldásokkal

Szponzorált tartalom

Xiaomi telefon

Az iPhone X megjelenésével azt gondoltuk, hogy az ujjlenyomat olvasó már egy elavult biztonsági technológia az okostelefonok világában és a jövő az arcfelismerésé lesz. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi mobiltelefon legújabb modellje az MI 7 megcáfolni készül ezt a dolgot, ugyanis a képernyő alá épített ujjlenyomat olvasó fog a készülékbe kerülni. Ez többek között rengeteget javíthat a dizájnon, mert nem fog elvenni egy külön területet a Xiaomi mobiltelefon felületéből, sem a hátlapról, sem a képernyő alatti részből.

Tulajdonképpen már most azt vehetjük észre, hogy a szél nélküli kijelzőké a terep, ebbe a kialakításba pedig semmiképp nem fér bele egy, az előlap alsó részén elhelyezett ujjlenyomat olvasó. Ha ez nem lenne elég és hinni lehet a pletykáknak, akkor arcfelismerő rendszer is védeni fogja a készülékünket, amennyiben az új Xiaomi mobiltelefon mellett döntünk.

A másik sikeres kínai gyártó a Huawei készülékei már meghódították az egész világot, viszont különösebb innovációt nem tapasztalhattunk az elmúlt években a cég részéről, viszont a kamera terén mindenképp sikerült nagyot alkotniuk.

Ezzel ellentétben a Xiaomi mobiltelefon tervezői már sokkal bátrabbak, hiszen számos érdekes és nagyon meggyerő koncepciót láthattunk az első években, amik rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, de az eladások miatt sem lehet oka panaszra a cégnek. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi mobiltelefonoknak is sikerül hamarosan elérniük azt a szintet, amikor majd egy lapon említhetjük az olyan gyártókkal, mint a Samsung, LG vagy a Huawei. A puremobile.hu többféle modellt kínál ebből a készülékből, rendkívül kedvező áron. Érdemes lecsapni, ameddig a készlet tart!


Posted május 15, 2018 by write in category Uncategorized