október 29

Új Opel kulcsház a régi helyett.

Szponzorált tartalom

Opel kulcsház

Opel kulcsház

Mit lehet tenni, ha megadja magát a kocsikulcs, pontosabban annak burkolata? Egyszerűbb a dolgod, mint elsőre gondolnád, hiszen a minőségi utángyártott termékek között könnyen elérhetők az Opel kulcsház különböző változatai!

A Tuning24.hu webáruházban Opel bicskakulcs, valamint 2 gombos és 3 gombos Opel kulcsház is megtalálható, tehát biztosan megtalálod közöttük azt a változatot, ami Neked kell.

Az autókulcsok anyaga, függetlenül attól, hogy gyári kulcsról beszélünk, sajnos idővel elöregszik. Akár a műanyag kulcsházat vesszük figyelembe, akár a gumigombokat, mindegyik elhasználódik az évek során. Ez akkor is előfordul, ha vigyázunk rá, de valljuk be, gyakran megesik, hogy az ember csak úgy zsebre vágja a kocsikulcsot vagy bedobja a táskájába.

A lényeg az, hogy ha Opel kulcsház kell, akkor könnyen beszerezhetsz egy újat, mely ugyan utángyárott, ám kiváló minőséget képvisel, tehát hosszú éveken át fog jó szolgálatot tenni.

Amire viszont szeretnénk felhívni a figyelmet az, hogy hiába ragaszkodik valaki a gyári kulcsházhoz, eljön majd az idő, amikor az cserére szorul majd. Ha nem akarunk magunkkal kiszúrni, akkor érdemes minél előbb lecserélni, ha a ház megrepedt, szétesik vagy a gombokkal van valami, mert a belső alkatrészek is megsérülhetnek, melyek cseréje már sokkal bonyolultabb munka.

Viszont ha csupán az Opel kulcsház az, amit cserélni kell, akkor gyorsan és olcsón rendelhetsz a Tuning24 webáruházból, ami Opel Astra, Corsa, Meriva, Zafira, illetve Vextra és még számos típus esetén elérhető termék.


Posted október 29, 2022 by in category Uncategorized