január 5

Az éjjellátó kamera remek befektetés

Szponzorált tartalom

Éjellátó kamera

Éjjel egy kicsit mindnyájan tartunk attól, hogy illetéktelenek hatolnak be a portánkra. Mivel ilyenkor alszunk, ezért nem tudjuk szemmel tartani a házunkat és az udvarunkat. Az éjjellátó kamera helyettünk is figyel és rögzít minden olyan eseményt, ami a környékünkön történik. Az Alarm Direct különféle megoldási lehetőségeket kínál, ha ki szeretnénk építeni egy rendszert.

Többféle típus közül tudunk választani. Lehetőleg olyan változatot venni, ami éjjel is kiváló minőségben rögzíti a felvételeket. Amennyiben nem ügyelünk erre, könnyen abba a hibába eshetünk, hogy felismerhetetlenek lesznek a videóban az elkövetők. Az éjjellátó kamera megvásárolható igen magas minőségben is, tehát lehetőleg mellette kell letenni a voksot.

Így alkalom nyílik a felvételek kinagyítására. Annál jobb, minél nagyobb felbontással rendelkezik a rendszer. A kiépítésének ára főleg attól függ, hogy hány darab kamerára van szükség. A weboldalon ellenőrizhetjük, hogy melyik esetben mennyit kell fizetnünk. Bár az éjjellátó kamera elriaszthatja a betörőket, ez nem azt jelenti, hogy teljes védelmet nyújtana.

Nem árt, ha növeljük a hatékonyságát nyitás- és mozgásérzékelővel. Így már szinte nincs is esélyük a rossz szándékkal közelítő embereknek. A vállalat szakemberei azon dolgoznak, hogy a biztonságért felelős emberek minél hamarabb a helyszínre érjenek, ha mégis betörésre kerülne a sor. Kiváló befektetésnek bizonyul majd a vásárlásunk, mert így nagy valószínűséggel nem kell azzal szembesülnünk, hogy éjszaka valaki eltulajdonította az értéktárgyainkat. Az éjjellátó kamera felvételeire pedig remélhetőleg sohasem lesz szükségünk!


Posted január 5, 2018 by write in category Uncategorized