január 17

Adjuk ki magunktól a könyvünket a cégünkkel

Szponzorált tartalom

cégvezetés

cégvezetés

A könyvírásról mindenki azt hiszi, hogy egy nagyon magányos folyamat. Én is azt gondoltam, hogy ha a szobámban ülve megírom a legjobb könyvet a világon, azt biztos mindenki el fogja ismerni. A valóság azonban nagyon máshogy néz ki. Mindenképpen szükségünk lesz kapcsolatokra, akik meg tudnak győzni egy kiadót arról, hogy valóban figyelemre érdemesek vagyunk. És csak ekkor jön be a könyvünk minősége.

Én megelégeltem ezt a folyamatot és saját kiadót szerettem volna alapítani. Először azonban utána akartam nézni, hogy mi a jó cégvezetés alapja. Elsőként a Top Céglapítás oldalát adta ki és rögtön fel is mentem rá. Az oldal kialakítása és kinézete is azt sugallja, hogy náluk a cégvezetés tudja a dolgát.

Több tájékoztató is elérhető az oldalon a cégvezetés témában. Én rögtön elkezdtem falni az információkat. Annyira érthetően és emberien volt megírva az egész, hogy végre kicsit én is elhittem, hogy a jó cégvezetés nem egy lehetetlen dolog.

Annyira sikerült meggyőzniük, hogy úgy döntöttem, náluk fogom meghozni a következő lépést. Megalapítom a saját cégemet. Mert a cégvezetés tippek mellett főleg ilyen szolgáltatással rendelkezett a Top Cégalapítás.

Találtam egy olyan csomagot, ahol maga a cégalapítás ingyenes volt, mert igényeltem mellé székhelyszolgáltatást is. Ez egy havidíjas szolgáltatás, mégis, a cégemnek mindenképpen szüksége lett volna rá, akkor meg már jó, ha ez is egy megbízható helyen van elintézve.


Posted január 17, 2023 by in category Uncategorized