június 29

Mivel hódít a Xiaomi okostelefon?

Szponzorált tartalom

Xiaomi okostelefon

Nem hiába mondják sokan, hogy a Xiaomi a kínai Apple, hiszen ez igenis egy jó minőségű, tartós, korszerű és dizájnos telefonokat gyártó cég, amelyiknek nem mellesleg a termékei igazán olcsóak. Ezért is jelenthető ki bátran, hogy a Xiaomi okostelefon rengeteg előnnyel rendelkezik, ami igenis indokolttá teszi valamelyik megvételét. Manapság igazán közkedvelt a Mi 6, ami számos hazai webshopban megvásárolható.

Miben rejlik a Xiaomi okostelefon sikerének a titka? Ahogy az ember először a kezébe veszi a kütyüt, a jól ismert iPhone 3G mobil jut az eszébe, amelyiknek a dizájnja ugye mindenkit levett a lábáról a megjelenéskor. A Xiaomi okostelefon külseje lekerekített és fényesen csillogó hátlappal rendelkezik. Persze ez a kialakítás megüti azt a szintet, amit manapság az ember elvár. Nyilván túlságosan modern dolgokra az ember nem számíthat ilyen értelemben.

Mit tud még a Xiaomi okostelefon? Fontos tudni, hogy például az nem vízálló, azonban a cseppálló kivitelnek köszönhetően, egy futó zápor elvileg nem árt a telefonnak. Ez abban még hasonlít a mostani Apple termékekre, hogy itt is elfelejthetőek a jack dugaljak. Tehát, ha egy régi, 3,5 milliméteres csatlakozó fülest akar valaki a mobilba dugni, akkor bizony kötelező előkapni a gyári alapfelszereltség részét képező adaptert.

Ezt az USB Type-C portba kell belehelyezni és az alján ott van a jack dugalj. Persze az Mi 6-os esetében a füles nélkül is lehet zenét hallgatni és adott a sztereó hangzás. A kihangosított telefonnak a tetejéről és az aljáról szólnak majd a tulajdonos kedvenc számai. A Xiaomi okostelefon kétségtelenül a kedvező árával is hódít, ami sokakat megfog, főleg manapság, amikor a Samsung és Apple kütyük igencsak drágák.


Posted június 29, 2018 by write in category Uncategorized