március 27

Nagy népszerűségnek örvend az Ombre köröm

Szponzorált tartalom

Ombre köröm

A folyamatosan megújuló divat megköveteli, hogy a modern és igényes nő lépést tartson vele, igyekezvén megfelelni minden olyan trendnek, ami dekoratív és esztétikus. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ombre köröm eleinte a nyári fesztiválok elengedhetetlen kelléke volt, mára azonban már bárhol, bármilyen körülmények között bátran megállja a helyét. Miben is áll az Ombre köröm nagyszerűsége és vajon mi magunk is elkészíthetjük-e ezt a színpompás kreációt? Az egyedi és ötletes színátmenetes manikűrt kis gyakorlással és a kellő eszközök, illetve alapanyagok beszerzésével otthonunkban is elő tudjuk állítani.

Akkor, amikor kiválasztjuk a három alapárnyalatot, ami lehet gél lakk vagy akril lakk is, figyeljünk arra, hogy a színek harmóniában legyenek egymással, de ha Ön is a vagány stílus szerelmese, természetesen választhat vadítóbb, egymástól elütő élénk színeket is. Sokan azt gondolják, hogy az Ombre köröm nem valósítható meg otthon, ám ez egyáltalán nem igaz. A lakkok megvásárlása után nem árt beszerezni egy sűrű kozmetikai szivacsot és fedőlakkot. A szivacsra abban a dimenzióban vigyük fel egymás után a festékeket, amilyenben szeretnénk a körmünkön látni, majd óvatosan, egyenként vigyük fel a köröm felületére.

Abban az esetben, ha elfogyna a lakk a szivacsról, pótoljuk. Amint készen vagyunk, kenjük be az elkészült manikűrt az előre elkészített fedőlakkal, így szavatolva a hosszantartó sérthetetlenséget. Az Ombre köröm, ha szolid árnyalatokat választunk, kitűnő lehet ünnepélyes alkalmakra, üzleti ebédekre vagy elegáns fogadásra, hiszen garantáltan színt visznek a viseletünkbe.


Posted március 27, 2018 by write in category Uncategorized