február 6

Ingatlan hitel a jövedelem függvényében

Ingatlan hitel

Rengetegen álmodoznak saját lakásról, de csak kevesen tehetik meg, hogy önerőből vásároljanak egyet. Még szerencse, hogy az ingatlan hitel támogatást nyújt ebben a helyzetben.

Rengeteg feltételnek kell megfelelniük azoknak, akik komolyan gondolják a kölcsön felvételét. A bank biztosan górcső alá fogja venni az igénylők vagyoni helyzetét. Sokat számít a jövedelem, hiszen elsősorban ebből a forrásból történik a részletek visszafizetése. Az ingatlan hitel felvétele rövid- vagy hosszútávra egyaránt igényelhető.

A hitelvalaszto.hu weboldalon található egy olyan kalkulátor, ami listát készít a bankok ajánlatairól. Így utánajárás nélkül deríthető ki, hogy milyen akciók közül lehet választani.

Érdemes körültekintőnek lenni a vásárlásnál, hiszen ezzel rengeteg pénzt lehet megspórolni. Az ingatlan hitel arról is tájékoztatást ad, hogy milyen járulékos költségekre kell számítani a kölcsön felvételekor. Mindenképpen meg kell nézni, hogy mekkora a THM összege. Így derülhet ki, hogy mennyi pénzt kell visszafizetni a banknak.


Posted február 6, 2018 by write in category Uncategorized