október 5

Étrend kiegészítő a kiegyensúlyozott mindennapokért

Étrend kiegészítő

A környezeti hatások negatívan is befolyásolhatják az emberi szervezetet és hormonális egyensúlytalanság kialakulásához vezethetnek. Erre pedig, a különböző növényi kivonatokból összeállított étrend kiegészítő nagyszerű megoldást kínál. Az állati eredetű élelmiszerek, a szintetikus tisztítószerek és a különböző égéstermékek mind hozzájárulhatnak a hormonrendszer felborulásához.

A kellemetlen tünetek közé tartozhat a fokozott fáradékonyság, a hajhullás és a hízékonyság is. A Wise Tree Naturals kutatócsoportja által kifejlesztett étrend kiegészítő fokozottan enyhítheti az ösztrogéndominancia problémáját. A gyógynövények hatóanyagai természetes módon segíthetik a menstruációs ciklus helyreállítását.

A kifejezetten nőknek készült ciklusbarát étrend kiegészítő hatékonyságát olyan összetevők biztosítják, mint a kínai angyalgyökér, a vörös málnalevél, a vöröshere, a maca gyökér és a lenmag növényi kivonatok. A készítmény rendszeres használat esetén nemcsak a hormonszinten, de az immunrendszert is támogatja. Mindezek mellett nyugtató és vitalizáló hatással is bír.

A napjainkban egyre komolyabb problémát jelentő cukorbetegség és inzulinrezisztencia esetében is sokat segíthet egy hatékony étrend kiegészítő. A myo inositol ár szempontjából is kedvező lehet, hiszen a termék 2 hónapra elegendő kapszulát tartalmaz. Rendszeres használata hozzájárulhat a hormonműködés egyensúlyának beállításához. A szinergikus összetételnek köszönhetően, javul a sejtek inzulinfelismerő képessége.

Ennek következtében normalizálódik a vércukorszint és a tünetek is fokozottan enyhülhetnek. A készítmény különlegessége az összetevőkben rejlik, amelyek növelik egymás hatékonyságát. A myo inositol alfa-liponsavval, krómmal és fahéj kivonattal vegyítve olyan kellemetlen tünetek ellen léphet fel, mint a hízékonyság, az emelkedett vérnyomás, a száraz bőr, a koncentrációs nehézségek vagy éppen a fáradékonyság. A myo inositol ár további előnyökkel is társulhat. A hűséges vásárlók ajándékokkal és termékmintákkal is gazdagodhatnak.


Posted október 5, 2017 by adminisztrator in category Uncategorized