március 28

Az Apple iPhone 6 ár már mérsékeltebb

Szponzorált tartalom

Apple iPhone 6 ár

Rengetegen vágynak egy új telefonra, azon belül is egy iPhone-ra. De mire vezethető vissza ez a népszerűség? Nos, az Apple szakemberei mindig a maximumot hozzák ki magukból, tehát a termékek igen magas színvonalat képviselnek. Nemhiába volt annyira magas az Apple iPhone 6 ár 4 évvel ezelőtt. A 2014-ben piacra dobott modell ára már jelentősen lecsökkent, hiszen azóta több új típus látott napvilágot.

A premium-mobil.hu weboldalon jelen pillanatban 140 ezer forintos áron lehetséges a vásárlás. Megéri ennyit fizetni érte, hiszen hatalmas tudással bír. A kijelzője igen élénken jeleníti meg a színeket. Remekül kezelhetőek vele a hívások. Az Apple iPhone 6 árban benne van a magas színvonalú tartozékok díja is. Magyar nyelvű menü tartozik hozzá.

Kártyafüggetlen verzióban kerülhet be a kosárba és 1 év gyártói garancia jár rá. Színek szempontjából az arany, az ezüst, a rozéarany és a szürke közül lehet választani. A kijelző védelme érdekében tanácsos venni egy fóliát is. Nem árt, ha van otthon egy tok, mert így a hátoldal megsérülését szintén el lehet kerülni. A formatervezett külsejű Apple iPhone 6 ár attól is függ, hogy mekkora méretű a memória. A webáruházban kapható modellek 32 GB adat tárolására képesek.

A tárhelyet nem lehet bővíteni, hiszen az almás telefonokhoz nem kapható memóriakártya. A termék hamar megérkezik a megvásárlását követően. Éveken keresztül használható marad, a remek minőségének hála. Ennek tudatában, bőven megéri az Apple iPhone 6 ár kifizetése. A kiszállítása teljesen ingyenes. A telefonos szolgálat szívesen válaszol a feltett kérdésekre, ezért érdemes a +36703136695 számot tárcsázni.


Posted március 28, 2018 by write in category Uncategorized