november 19

A gázolaj szivattyú egyszerűen működtethető

Gázolaj szivattyú

Ha utánanézett már annak, hogy mivel jár egy benzinkút üzemeltetése, akkor bizonyára tudja, hogy nem lesz egyszerű a feladata. Rengetegféle engedélyt kell beszereznie, ha igazán magas szinten szeretné intézni a kiszolgálást. Ezenkívül sok készülék megvásárlása is szükséges lesz. A gázolaj szivattyú kétféle formában rendelhető meg a Hungaro Mobiltank weboldaláról. Az elektromos és kézi változat típusai fel vannak sorolva itt. Nagyon könnyű a használata, hiszen speciálisan az üzemanyagok ki- és betárolására lett tervezve. A működtetése soha nem ütközik akadályba. Akár 2 ezer liter is átfolyhat rajta ideális körülmények mellett.

A gázolaj szivattyú elektromos változatban alapjában véve négyféle típusban vehető meg. A lefejtő/feltöltő formája elsősorban a tankerautókhoz való. A fogaskerekes inkább a kenőolajokhoz használható, a centrifugális pedig inkább a tankoláshoz. A lapátos gázolaj szivattyú tökéletesen alkalmas lesz az átfejtésre. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kínálatban kézi működtetésű változat is van. Ez jelentősen olcsóbb, mint az elektromos társa. A működtetése egyáltalán nem nehéz, ezért érdemes megpróbálkozni a megrendelésével. A gázolaj szivattyú rászerelhető a hordókra, mivel van rajta megfelelő csatlakozó.

Háromféle változatban áll a rendelkezésére. Önnek kell eldöntenie, hogy a membrános, dugattyús vagy forgós típusa jelenti a legjobb vételt. A segítségével lehetségessé válik a folyadékelvezetés, az átfejtés és a mintavétel. A weboldal kínálata akkor is kapóra jön, ha mostanság hordozható üzemanyagkút megvásárlásán gondolkodik. Mivel számtalan előnnyel jár a használata, ezért járjon utána ennek a lehetőségnek. Igen hosszú élettartammal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 25-30 éven keresztül is használható. Üzemi és közforgalmi célok megvalósítására alkalmas. Az üzemanyagkút egyszerűen áttelepíthető egyik helyről a másikra. Így sokkal könnyebb feladatnak bizonyul a járművekhez és gépekhez való anyag beszerzése. Nagy előnye, hogy a benne lévő alkatrészek szinte alig amortizálódnak, hiszen a dobozuk megvédi ezeket.

A szerelés sem ütközik akadályba, illetve egyszerű a karbantartás. Az üzemanyagkút belső szerkezete könnyen és gyorsan átlátható. Hazánkban a gázolaj föld feletti tárolására van lehetőség maximum 30 ezer literes mennyiségben. A benzin legfeljebb 10 ezer literes egységben tartható. Figyelembe kell vennie, hogy mindkét anyag tűzveszélyes, ezért igen elővigyázatosnak kell lennie ezekkel. Nem szabad megfeledkeznie a rendszeres ellenőrzésről és a karbantartásról sem.


Posted november 19, 2017 by write in category Uncategorized